Over de bijeenkomsten

Algemene banenmarkten

Zo’n 6 keer per jaar organiseren wij algemene banenmarkten dat wil zeggen dat er tientallen bedrijven tegelijkertijd aanwezig. Alle aanwezig bedrijven hebben vacatures open staan voor chauffeurs, logistiek medewerkers of buschauffeurs. Deze banenmarkten worden op dit moment voornamelijk georganiseerd in Etten-Leur en Tilburg. Er zijn dan ook bedrijven uit de direct omgeving aanwezig. Alle aanwezige bedrijven zijn op de hoogte van eventuele opleidingsbehoeften. Klik hier voor meer over de opleidingen met baangarantie. 

Deze banenmarkt is ideaal als je opzoek bent naar een baan in de Transport & Logistiek maar ook als je de sector wilt verkennen. 

De banenmarkt wordt geopend met een korte presentatie over de sector, een korte voorstel ronde door de bedrijven & daarna heb je voldoende tijd om rond te lopen en jouw CV achter te laten bij bedrijven die je interessant vind. 

Exclusieve banenmarkten

Ook werken wij veel samen met bedrijven waarbij het personeelstekort dusdanig hoog is dat zij meerdere vacatures hebben open staan. In samenwerking organiseren wij een exclusieve banenmarkt. Zo hebben wij in samenwerking met Breewel Transport, De Rooy transport & Post NL transport het afgelopen jaar banenmarkten georganiseerd.

Op dit moment staan er geen exclusieve banenmarkten op de planning.